search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 23:36
MENU CLOSE

Μπακογιάννη: Η Βαρουφάκεια διαπραγμάτευση, η οικονομία και η δέσμευση Μητσοτάκη

30.06.2019 12:29
Μπακογιάννη: Από αύριο αρχίζει μια δύσκολη αλλά ανοδική και καλή πορεία  - Media

 

«Ισχυρή ανάπτυξη και δίκαιο μέρισμα ευημερίας για όλους», είναι η πρόταση της ΝΔ για την επόμενη ημέρα της 7ης Ιουλίου, τονίζει η Ντόρα Μπακογιάννη υποψήφια βουλευτής Χανίων με τη ΝΔ, σε άρθρο της στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

«Είναι καιρός η οικονομία να ορθοποδήσει» προσθέτει, «έπειτα από 4 χαμένα χρόνια που άρχισαν με τους απόλυτα καταστροφικούς χειρισμούς της Βαρουφάκειας διαπραγμάτευσης…».

«Το σχέδιο μας φιλοδοξεί να οδηγήσει σε ρυθμούς ανάπτυξης μεγαλύτερους του 4% του ΑΕΠ», ενημερώνει, διευκρινίζοντας ότι η ΝΔ, το έχει επεξεργαστεί «είναι λεπτομερές και κοστολογημένο για τη διατηρήσιμη ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας».

Πυλώνες του σχεδίου, προσθέτει η κ. Μπακογιάννη είναι η επαρκής χρηματοδότηση της οικονομίας, η ουσιαστική αναβάθμιση των δεξιοτήτων των εργαζομένων και η αποτελεσματική ενίσχυση της περιφερειακής διάστασης της ανάπτυξης.

Η δε, δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη θέσπιση Περιφερειακού Συμβουλίου, επισημαίνει η Ντόρα Μπακογιάννη, «σηματοδοτεί αυτήν ακριβώς τη διαφορετική μας προσέγγιση, στα ζητήματα της περιφερειακότητας και της χωρικής ανάπτυξης».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 23:29