search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 04:34
MENU CLOSE

Ξενογιαννακοπούλου: Επιλογή μας, η προγραμματική και δυναμική αντιπολίτευση

04.08.2019 11:51
Ξενογιαννακοπούλου: Ο Μητσοτάκης διαστρεβλώνει την πραγματικότητα για τις προσλήψεις - Media

 

«Επιλογή μας είναι η προγραμματική και δυναμική αντιπολίτευση στη Βουλή και την κοινωνία, στους χώρους δουλειάς και στα κινήματα». Αυτό τονίζει σε συνέντευξη στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής» η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

Αναφέρει, επίσης, ότι το αποτέλεσμα των εκλογών «εδραιώνει τη στρατηγική θέση του σχήματος ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ως βασικού πυλώνα του προοδευτικού αριστερού χώρου». «Ο ελληνικός λαός έδωσε στον ΣΥΡΙΖΑ τη θέση μιας ισχυρής αντιπολίτευσης και την αναγνώρισή του ως βασικού κορμού του προοδευτικού αριστερού πόλου», σημειώνει.

Τέλος, αναφερόμενη στην κυβέρνηση, σχολιάζει: «Η αντίληψη του νεοφιλελευθερισμού και της λιτότητας είναι συστατικό χαρακτηριστικό της φυσιογνωμίας της κυβέρνησης της ΝΔ».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34