Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Μία ακόμα ρατσιστική επίθεση έλαβε χώρα στο ιταλικό πρωτάθλημα, με τον Πιάνιτς αυτή τη φορά να είναι το θύμα. Οι οπαδοί της Μπρέσια φέρεται να τον αποκάλεσαν “γύφτο”.
Το τελευταίο θύμα των ρατσιστικών επιθέσεων στο ιταλικό πρωτάθλημα είναι ο Μίραλεμ Πιάνιτς, στον αγώνα κόντρα στην Μπρέσια την Τρίτη. Οι οπαδοί φέρεται να τον αποκάλεσαν “γύφτο” αρκετές φορές μέσα στο παιχνίδι, σύμφωνα με το «Sport Mediaset».
Η κατάσταση στην Ιταλία στο συγκεκριμένο θέμα μοιάζει έκρυθμη και οι ομάδες μαζί με τις ποδοσφαιρικές αρχές δείχνουν ανήμπορες να περιορίσουν το φαινόμενο. Σε μόλις τέσσερις αγωνιστικές έχουν καταγραφεί ήδη τέσσερις ρατσιστικές επιθέσεις.
Πρώτη ήταν αυτή των οπαδών της Κάλιαρι στον Ρομέλου Λουκάκου και ακολούθησε η επίθεση των οπαδών της Βερόνα στον Φρανκ Κέσιε. H τελευταία καταγγελία ήταν αυτή του Ντάλμπερτ από οπαδούς της Αταλάντα. Για αυτές τις επιθέσεις καμία ομάδα δεν έχει τιμωρηθεί μέχρι στιγμής.
Πηγή: Sport-fm
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.