search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 07:23
MENU CLOSE

Καυτό λάτιν σόου στον τελικό του Super Bowl (Photos)

27.09.2019 13:18
Καυτό λάτιν σόου στον τελικό του Super Bowl (Photos) - Media

 

Mε μία ανάρτησή τους στα social media, η Τζένιφερ Λόπεζ και η Σακίρα επιβεβαίωσαν τις φήμες που τις θέλουν να εμφανίζονται στο ημίχρονο του τελικού του Super Βowl. 

Το Super Bowl, το οποίο είναι ο σημαντικότερος και δημοφιλέστερος ετήσιος αγώνας του αθλήματος του αμερικανικού ποδοσφαίρου, θα πραγματοποιηθεί στις 2 Φεβρουαρίου στο Μαϊάμι. 

«Συμβαίνει» έγραψε η 50χρονη Λατίνα στον λογαριασμό της, αναρτώντας διαδοχικά την αφίσα για το σόου και μία αινιγματικά κομμένη φωτογραφία της Σακίρα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This is happening. 02.02.20

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις

«Ετοιμαστείτε» ήταν το μήνυμα της Κολομβιανής τραγουδίστριας, που ανέβασε το ίδιο μπάνερ και μία αντίστοιχη φωτογραφία της Λόπεζ.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Get ready 02.02.20

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira) στις

«Οι δυο ξεχωριστές καλλιτέχνιδες δίνουν μια νέα πορεία για την εξέλιξη του show και είμαστε σίγουροι ότι θα είναι μια φανταστική συναυλία που θα την θυμόμαστε για πολλά χρόνια», δήλωσε ο Τοντ Καπλαν, αντιπρόεδρος του τμήματος μάρκετινγκ της Pepsi, σε ανακοίνωση. 

Η Λόπεζ και η Σακίρα θα βρεθούν στην σκηνή για πρώτη φορά στις καριέρες τους, μετά τους Maroon 5, Big Boi και Τράβις Σκοτ που εμφανίστηκαν στο ημίχρονο του Super Bowl 2019. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 07:14