search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 04:13
MENU CLOSE

Γυναίκα μποξέρ φίλησε στο στόμα την αντίπαλο της και εισέπραξε ένα μεγαλοπρεπές χαστούκι (Video)

07.10.2019 07:42
Γυναίκα μποξέρ φίλησε στο στόμα την αντίπαλο της και εισέπραξε ένα μεγαλοπρεπές χαστούκι (Video) - Media

 

Πριν από κάθε επίσημο αγώνα πυγμαχίας και ενώ οι δυο πυγμάχοι ζυγίζονται για να δουν ότι είναι στα κιλά τους ο ένας με τον άλλον, είθισται οι δυο μονομάχοι να ανταλλάσουν και να εκτοξεύουν ειρωνείες και απειλές ο ένας στον άλλον.

Το ίδιο συμβαίνει και στη γυναικεία πυγμαχία. Και μάλιστα πριν τον αγώνα της Πολωνής παγκόσμιας πρωταθλήτριας Έυα Μπροντίσκα με την Αργεντινή Σολιδάδ Ματουσέ η κατάσταση πήγε να ξεφύγει.

Οι δυο αντίπαλες είχαν έρθει πρόσωπο με πρόσωπο και αντάλλασαν απειλές σαν τα κοκοράκια. Τότε ξαφνικά η Εύα φίλησε στα χείλη τη Σολιδάδ για να εισπράξει ένα μεγαλοπρεπές χαστούκι στο μάγουλο. Λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια οι δυο γυναίκες και χρειάστηκε να μπουν στη μέση οι διοργανωτές για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Η Πολωνή πυγμάχος εμφανίσθηκε στα «προεόρτια» φορώντας μόνο τα εσώρουχα της που ήταν ένα σετ δερμάτινων αποκαλυπτικών εσωρούχων. Μάλιστα πριν από λίγο καιρό είχαν ακουστεί φήμες ότι η Εύα θα παρατήσει την πυγμαχία και θα γίνει μοντέλο για το playboy.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontynuacja dzisiaj w ringu TYMEX BOXING NIGHT 9!!! #tymexboxingpromotion #bilopoland #staytuned #boxinggirl #poland #wbochamp #power #ewabrodnicka #kleoteam

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ewa Brodnicka (@ewabrodnicka_) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Siła czerwieni #underwear #red #passion #ewabrodnicka #kleoteam #instamood #love #czerwony

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ewa Brodnicka (@ewabrodnicka_) στις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34