ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30.01.2026 16:41
MENU CLOSE

Την Τρίτη η συζήτηση για την Προκαταρκτική για Παπαγγελόπουλο

07.10.2019 17:10
 
Στην Ολομέλεια της Βουλής αρχίζει την Τρίτη στις 5 το απόγευμα η συζήτηση της πρότασης 30 βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας για σύσταση επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης σε βάρος του τέως αναπληρωτή Υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, για την υπόθεση Novartis.
 
Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα απουσιάζει από το πρωί σε επίσημη επίσκεψη στο Κάιρο, ενώ κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι εξετάζεται από την κυβέρνηση μια κίνηση-έκπληξη.
 
Συγκεκριμένα, εξετάζεται το ενδεχόμενο στην διάρκεια της συζήτησης να μείνουν κενά τα υπουργικά έδρανα, ώστε η κυβέρνηση να στείλει το μήνυμα ότι πρόκειται για αμιγώς κοινοβουλευτική διαδικασία και όχι σύγκρουση κυβέρνησης-αντιπολίτευσης.
 
Από τη Νέα Δημοκρατία ως ομιλητές επελέγησαν ο Θάνος Πλεύρης, ο οποίος θα είναι και ο εισηγητής της πρότασης και οι βουλευτές κ.κ Λιβανός (κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος), Μπούγας,Κελέτσης, Ζώη Ράπτη, Κώτσηρας, Υψηλάντης.
 
Από τον ΣΥΡΙΖΑ εισηγητής θα είναι ο Σπύρος Λάππας, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ο Δημήτρης Τζανακόπουλος ενώ ως ομιλητές ορίστηκαν οι κ.κ Ραγκούσης, Πολάκης και Γκιόλας.
 
τη συζήτηση θα παρέμβει και ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος ο οποίος ενημέρωσε από την πρώτη στιγμή ότι θα δώσει το «παρών».
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30.01.2026 16:40
Exit mobile version