search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:31
MENU CLOSE

Κουμπιά και δραχμές πετάνε στα παγκάρια οι πιστοί – Tι καταγγέλλει ο Σύνδεσμος Κληρικών Ελλάδος (Video)

11.10.2019 14:46
Κουμπιά και δραχμές πετάνε στα παγκάρια οι πιστοί - Tι καταγγέλλει ο Σύνδεσμος Κληρικών Ελλάδος (Video) - Media

 

Τις οικονομικές δυσκολίες με τις οποίες βρίσκονται αντιμέτωποι οι πιστοί και οι ιερείς καταγγέλλει ο Σύνδεσμος Κληρικών Ελλάδας.

Όπως επισημαίνει ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, το αποτέλεσμα της κρίσης ήταν να έχουν φτάσει τα έσοδα των εκκλησιών της χώρας στο 60% αυτού που ήταν το 2011.

Ο αντιπρόεδρος του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδας, κ. Βαμβακίδης δήλωσε στον ΑΝΤ1 ότι ο κόσμος που πηγαίνει στην εκκλησία δυσκολεύεται οικονομικά, οπότε αφήνει άσχετα πράγματα αντί για νομίσματα, μεταξύ άλλων «υποδεέστερα από το ευρώ νομίσματα», δραχμές, αλλά και κουμπιά.

Συγκεκριμένα, είπε: «Βρίσκουμε δραχμές, νομίσματα άλλων κρατών, ακόμα και κουμπιά. Ο προσερχόμενος στο ναό για να αποφύγει τα αδιάκριτα βλέμματα των υπολοίπων, κάνει την κίνηση ότι ρίχνει κάτι έτσι ώστε να φανεί ότι δίνει κάτι».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:28