search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 06:01
MENU CLOSE

Μήνυμα ελπίδας για την υγεία του Σουμάχερ από τη σύζυγό του

26.12.2019 11:11
Σουμάχερ: Επικοινωνεί μόνο με τα μάτια - Media

 

Μήνυμα ελπίδας έστειλε, ανήμερα των Χριστουγέννων, η σύζυγος του Μίκαελ Σουμάχερ, σχετικά με την κατάσταση της υγείας του. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το ολλανδικό πρακτορείο ειδήσεων ANP, η Κορίνα Σουμάχερ απάντησε σε μήνυμα από ένα αφοσιωμένο φαν κλαμπ του κορυφαίου πιλότου της Φόρμουλα 1, που είχε τραυματιστεί σοβαρά κατά τη διάρκεια ελεύθερης κατάβασης σκι.

«Τα μεγάλα πράγματα ξεκινούν με μικρά βήματα. Πολλά μικρά πετραδάκια σχηματίζουν ένα μεγάλο μωσαϊκό. Μαζί είμαστε πιο δυνατοί», φέρεται να είπε στους φαν του άνδρα της η σύζυγος του Σουμάχερ. Το φαν καμπλ του Γερμανού οδηγού θέλει να λανσάρει μια νέα σελίδα στο facebook στις 29 Δεκεμβρίου, ακριβώς έξι χρόνια από το ατύχημα σε χιονοδρομική πίστα στις γαλλικές Άλπεις.

Πρόκειται για σελίδα με σύνθημα «KeepFightingMichael» δίνοντας κουράγιο στους οικείους και τους φίλους του, και κρατώντας ζωντανή την ελπίδα για την πλήρη ανάρρωση του οδηγού, για την κατάσταση της υγείας του οποίου πάντως οι πληροφορίες είναι ελάχιστες καθώς η οικογένειά του τηρεί άκρα μυστικότητα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34