ΤΡΙΤΗ 07.10.2025 22:41
MENU CLOSE

Ο «βασιλιάς του τρόμου» εγκατέλειψε το Facebook - «Πυρά» για ψευδείς πληροφορίες

03.02.2020 19:07
 
Ο «βασιλιάς του τρόμου», ο επιτυχημένος συγγραφέας Στίβεν Κινγκ, ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει το Facebook, εκφράζοντας ανησυχία για τις «ψευδείς πολιτικές διαφημίσεις» που προβάλλονται από την πλατφόρμα.
 
«Παρατάω το Facebook. Δεν αισθάνομαι άνετα με την πλημμύρα των ψευδών πληροφοριών που επιτρέπει στις πολιτικές διαφημίσεις, ούτε είμαι σίγουρος για την ικανότητά του να προστατεύσει την ιδιωτικότητα των χρηστών του», έγραψε ο Κινγκ.
 

Ο διάσημος συγγραφέας προστίθεται έτσι σε ένα μακρύ κατάλογο διασημοτήτων που «πυροβολεί» ανοιχτά τον Μαρκ Ζάκερμπεργκ και το Facebook για ζητήματα ασφαλείας προσωπικών δεδομένων και πολιτικής προπαγάνδας.
 
Με τις προεδρικές εκλογές του 2020 να πλησιάζουν το Facebook βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά τα όσα αποκαλύφθηκαν για το ρόλο που έπαιξε στο αποτέλεσμα των εκλογών του 2016 και τη νίκη του Τραμπ.
ΤΡΙΤΗ 07.10.2025 22:41
Exit mobile version