search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 13:50
MENU CLOSE

Τζένιφερ Άνιστον: Ανάγκασε τον Μπραντ Πιτ να περιμένει 9 μήνες για να κάνει σεξ

02.04.2020 13:16
Brad Pitt – Jennifer Aniston: Ξανά «μαζί» μετά από 19 χρόνια - Media

 

Είναι και οι δύο αρκετά εμφανίσιμοι.

Ο Μπραντ Πιτ και η Τζένιφερ Άνιστον ήταν ένα ζευγάρι που ενώθηκε στο Χόλιγουντ.

Οι μανατζέρ τους κανόνισαν να γνωριστούν στις αρχές του 1998 και από τη στιγμή που συναντήθηκαν, η 51χρονη Τζένιφερ δήλωσε ότι «γνώριζαν» ότι βρήκαν κάποιον ξεχωριστό και γρήγορα κατέλαβαν το σπίτι τους στο Hollywood Hills με δύο υπνοδωμάτια.

«Ήταν μια μικρή ερωτική φωλιά», είπε κάποτε η Vanity Fair. «Από το δεύτερο ραντεβού, απλά μπήκαμε σε αυτό το μικρό σπίτι, κάτσαμε στον καναπέ και παραγγέλλοντας, έχοντας μπριζόλα και πουρέ πατάτες».

«Ήταν ένα από αυτά τα παράξενα συναισθήματα, που απλά ξέρεις. Νιώθεις σαν να συναντάς τον φίλο σου. Υπήρχε κάτι πολύ οικείο γι ‘αυτό. Αυτό ακριβώς ήταν», πρόσθεσε. Μετά από πέντε μήνες, ο Μπραντ Πιτ έκανε την πρόταση γάμου, αλλά δεν το είπαν σε κανέναν.

«Ήταν τόσο διασκεδαστικό, απλά που είχαμε αυτό το μυστικό μας», είπε.

Όμως, ενώ τα περισσότερα ζευγάρια θα έκαναν τρέλες στο κρεβάτι, μια πηγή είπε στη βρετανική Mirror ότι η Τζένιφερ Άνιστν αρνήθηκε να κάνει σεξ με τον Μπραντ Πιτ για εννέα μήνες υπό τον φόβο ότι η πολύ σύντομη σεξουαλική εμπλοκή θα μπορούσε να καταστρέψει τη σχέση τους.

«Ήταν το πιο σοφό πράγμα που μπορούσε να κάνει η Τζένιφερ. Φανταστείτε να πείτε στον Μπραντ Πιτ να περιμένει για σεξ», είπε τότε ένας φίλος του ζευγαριού.

«Δεν είχε συμβεί ποτέ – τουλάχιστον όχι στην πρόσφατη ζωή του», πρόσθεσε.

Το ζευγάρι τελικά ενέδωσε στο σεξ κατά τη διάρκεια ενός ρομαντικού Σαββατοκύριακου στο Ακαπούλκο του Μεξικού, την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 1999, μόλις πέντε μήνες πριν από το γάμο τους.

«Την βρήκε ακαταμάχητη» ανέφερε ο φίλος.

Και ο Μπραντ Πιτ παραδέχτηκε ότι είχε μόνο ένα πράγμα στο μυαλό του όταν βγήκε από το μπάνιο του σπιτιού τους στο Beverly Hills με την γιγαντιαία μαρμάρινη μπανιέρα.

«Το μπάνιο ήταν το πρώτο πράγμα στο σπίτι στο οποίο εργάστηκα την εποχή που η Jen και εγώ ήμασταν στα ντουζένια μας» δήλωσε στο περιοδικό W το 2001.

«Πράγματα έρχονται στο μυαλό σας … και υποθέτω ότι είχα ένα βρώμικο μυαλό εκείνη την περίοδο», είπε.

Το ζευγάρι χώρισε το 2005, αφού ο Μπραντ Πιτ ερωτεύτηκε την ηθοποιό Αντζελίνα Τζολί στα γυρίσματα της ταινίας Mr and Mrs Smith.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 13:49