search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 08:35
MENU CLOSE

Κορωνοϊός-Μαυροβούνιο: Με μόλις 5 νεκρούς και κανένα νέο κρούσμα, ανοίγουν τα καταστήματα

22.04.2020 07:06
Απίστευτες εικόνες στο Μαυροβούνιο: Χωρίς καμία προφύλαξη πιστοί φιλούν τη σορό μητροπολίτη που πέθανε από κορωνοϊό (Video) - Media

 

Αύξηση του αριθμού των ασθενών με κορωνοϊό, οι οποίοι έχουν αναρρώσει, καταγράφηκε στο Μαυροβούνιο. Η κυβέρνηση της χώρας προχώρησε σε χαλάρωση ορισμένων περιοριστικών μέτρων που εφαρμόζονται για τον περιορισμό της εξάπλωσης της επιδημίας.

Σ’ αυτό το πλαίσιο, οι πολίτες επιτρέπεται να κυκλοφορούν μέχρι τις 11 το βράδυ και τα καταστήματα να λειτουργούν έως τις 10 το βράδυ. Επίσης, επιτρέπεται η κυκλοφορία των πολιτών σε δημόσιους χώρους για λόγους αναψυχής, αλλά υπό την προϋπόθεση ότι θα τηρούν τα μέτρα ασφάλειας.

Ο επικεφαλής του Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας του Μαυροβουνίου Μπόμπαν Μουγκόσα δήλωσε ότι η κατάσταση είναι πολύ πιο ευνοϊκή απ’ ό,τι τον προηγούμενο μήνα και ότι δεν υπάρχουν νέες περιπτώσεις μόλυνσης από τον κορονοϊό.

Συνολικά στο Μαυροβούνιο έχουν διεξαχθεί 5.085 τεστ ανίχνευσης του ιού. Ο συνολικός αριθμός των θυμάτων του κορωνοϊού στη χώρα ανήλθε σε πέντε και των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορονοϊού σε 313.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 08:34