search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.10.2025 11:07
MENU CLOSE

Χαρδαλιάς: Κλείνει η Κακαβιά τα βράδια – Εξετάζεται περιορισμός ωραρίου στα κέντρα διασκέδασης

04.08.2020 15:35
Χαρδαλιάς: Κλείνει η Κακαβιά τα βράδια - Εξετάζεται περιορισμός ωραρίου στα κέντρα διασκέδασης - Media

 

Νέα περιοριστικά μέτρα για τον έλεγχο της διασποράς του κορωνοϊού στην Ελλάδα εξήγγειλε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, κατά τη διάρκεια της έκτακτης ενημέρωσης.

Σύμφωνα με τον Ν. Χαρδαλία από την Τρίτη από τις 11 το βράδυ ως τις 7 το πρωί, η Κακαβιά θα κλείνει και θα εγκατασταθεί συνεργείο ελέγχου εκεί, με συνεργασία Ενόπλων Δυνάμεων και ΕΟΔΥ.

Από 16 Αυγούστου, όποιος εισέρχεται στη χώρα από την Κακαβιά θα μπαίνει σε 7ήμερη απομόνωση και θα ελέγχεται από τις αρμόδιες αρχές.

Ο περιορισμός των 100 ατόμων στις εκδηλώσεις επεκτείνεται ως τις 31 Αυγούστου και αυξάνονται οι έλεγχοι στα εργοστάσια τροφίμων.

Ο υφυπουργός ξεκαθάρισε ότι είναι υποχρεωτική η μάσκα στα πλοία και όπου αλλού έχει επιβληθεί και επισήμανε με νόημα ότι η Πολιτεία διατηρεί τη δυνατότητα περιορισμού το ωραρίου των νυχτερινών κέντρων διασκέδασης σε τοπικό επίπεδο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.10.2025 11:07