search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 06:52
MENU CLOSE

Χαρδαλιάς: Μέτρα σε τέσσερις ΠΕ, άρση μέτρων σε Πάρο-Αντίπαρο

11.09.2020 15:32
5140681.jpg
 
Την απόφαση της Πολιτικής Προστασίας να άρει τα περιοριστικά μέτρα σε Πάρο και Αντίπαρο ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.
 
Μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου για την πανδημία, ο Ν. Χαρδαλιάς είπε ότι η εικόνα στα δύο νησιά έχει βελτιωθεί σημαντικά και ευχαρίστησε τους κατοίκους για την τήρηση των οδηγιών.
 
Παράλληλα έκανε έκκληση στους κατοίκους της Ημαθίας, του Κιλκίς, της Πιερίας και της Πέλλας να τηρήσουν αυστηρά τα περιοριστικά μέτρα που αποφασίστηκαν και τέθηκαν σε εφαρμογή από σήμερα το πρωί.
 
Έκανε λόγο για τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων στις περιοχές αυτές από μια μόνο συρροή, τόνισε πως η κατάσταση είναι κρίσιμη και ζήτησε από τους κατοίκους να τηρούν πιστά τα μέτρα.
 
Ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε επίσης ότι εξασφαλίστηκαν 200.000 γρήγορα τεστ και η πρώτη φουρνιά θα πάει στη Μυτιλήνη. Ανακοίνωσε επίσης ότι τα περιοριστικά μέτρα στην Αττική παραμένουν.
 
Ανακοίνωσε, δε, ότι δημιουργείται Task Force στα Σχολεία με τη συμμετοχή της Πολιτικής Προστασίας και των υπουργείων Υγείας και Παιδείας για την αντιμετώπιση τυχόν κρουσμάτων στα σχολεία.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 02:44