search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 11:15
MENU CLOSE

Γωγώ Τσαμπά: «Έπινα αρκετά – Πλέον, έχω να πιω πέντε χρόνια» (Video)

10.12.2020 09:03
Γωγώ Τσαμπά: «Έπινα αρκετά - Πλέον, έχω να πιω πέντε χρόνια» (Video) - Media

 

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή The 2night Show  ήταν η Γωγώ Τσαμπά η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε τόσο στην πίστη της στον Θεό όσο και τις καταχρήσεις του παρελθόντος.

«Κρατάω πάντα το κομποσχοίνι πάνω μου, ακόμη κι όταν τραγουδάω. Είναι η προσευχή μου και το φυλαχτό μου. Εξομολογούμαι δυο φορές τον χρόνο. Πάω βλέπω τον πνευματικό μου και παίρνω μια ευχή. Πολλές φορές πιστεύω ότι μας φυλά από κάτι. Ακόμη κι όταν με το αυτοκίνητό μου έφυγα σε μια στροφή το 2003 είπα: “Παναγία μου και Χριστέ μου να γλυτώσω και να μην πάρω άλλους ανθρώπους στον λαιμό μου”.

Οδηγούσα εγώ, επέστρεφα από δουλειά και κοιμήθηκα. Τα τελευταία χρόνια δυο χρόνια έχω οδηγό και με μεταφέρει μετά τα πανηγύρια, γιατί μπορεί να δουλεύω σερί μερόνυχτα χωρίς να κοιμηθώ. Στα πανηγύρια μπορεί να τραγουδάω σερί 8 ώρες» είπε μεταξύ άλλων.

Αναφερόμενη στη συνεργασία της με τον Σταμάτη Κραουνάκη, είπε: «Κανονικά έπρεπε να τον πω κύριο Κραουνάκη, αλλά θα τον πω Σταμάτη. Μου έστειλε μόνος το τραγούδι και με περίμενε στα σκαλιά στο στούντιο ηχογράφησης. Ντρεπόμουν και έτρεμα. Με πήρε αγκαλιά και ηρέμησα. Είναι τιμή μου που τραγούδησα τραγούδι του».

Τέλος, η Γωγώ Τσαμπά αναφέρθηκε στις καταχρήσεις που έκανε, δηλώνοντας ότι πλέον τις έχει αφήσει στο παρελθόν:

«Έχω να πιω πέντε χρόνια αλκοόλ. Έπινα αρκετά. Δεν χρειάστηκα βοήθεια, ευτυχώς βρέθηκε άνθρωπος δικός μου που μου το είπε. Τώρα πίνω μόνο νερό όταν τραγουδάω. Και κρύο γάλα το πρωί» τόνισε.

Παρακολουθήστε από 35:50′

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 11:12