Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Η αποστολή των πρώτων εμβολίων της εταιρείας Sinovac από την Κίνα προς την Τουρκία αναβλήθηκε για “1-2 «μέρες» λόγω ενός κρούσματος της Covid-19 στο τελωνείο του Πεκίνου, ανέφερε απόψε ο Τούρκος υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κοτζά.
Η Τουρκία έχει συμφωνήσει να αγοράσει 50 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου CoronaVac και περίμενε ότι η πρώτη αποστολή, 3 εκατομμυρίων δόσεων, θα γινόταν αύριο Δευτέρα. Έχει επίσης εξασφαλίσει 4,5 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου των Pfizer/BioNTech, με οψιόν για αγορά άλλων 30 εκατομμύριων δόσεων αργότερα.
«Λόγω του συναγερμού για την Covid-19 στο Πεκίνο και ενός κρούσματος στο τελωνείο του Πεκίνου έχει προσωρινά ανασταλεί η κινητικότητα στο τελωνείο. Για τον λόγο αυτό, η άφιξη των εμβολίων μας, τα οποία επρόκειτο να αναχωρήσουν μετά την ολοκλήρωση των τελωνειακών διαδικασιών, θα καθυστερήσει 1-2 ημέρες», έγραψε στο Twitter ο υπουργός.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.