search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 11:48
MENU CLOSE

Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου: Είχα τον τσαμπουκά να αντιμετωπίσω απόπειρα σεξουαλικής κακοποίησης (Video)

02.02.2021 11:34
Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου: Είχα τον τσαμπουκά να αντιμετωπίσω απόπειρα σεξουαλικής κακοποίησης (Video) - Media

Eίναι από τις πιο γνωστές γυναίκες στην Ελλάδα. Εχει δεί την προσωπική της ζωή να γίνεται χυδία πρωτοσέλιδα. Μίλησε σήμερα στην τηλεόραση για τη σεξουαλική κακοποίηση των γυναικών. Πρόκειται για τη Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου.

«Είναι ένα θέμα που θεωρώ ότι η προσέγγιση που μπορεί να κάνει κανείς είναι με ευαισθησία και με σεβασμό σε αυτές τις γυναίκες, οι οποίες έστω και αργά δε σιώπησαν και παραδέχθηκαν τα συμβάντα με αυτούς, για να σπάσει επιτέλους το σπυρί που είχε κακοφορμίσει.

Σε αυτή τη ζωή έχω μάθει να τα περιμένω όλα, αλλά για κάποια πράγματα ίσως δεν το περίμενα. Όμως έμαθα ότι στο διάβα της ζωής μου ότι τα πάντα είναι πιθανά.

Έχει συμβεί στις περισσότερες γυναίκες άσχετα αν δεν το έχουν παραδεχτεί, έχουν σιωπήσει γιατί ίσως φοβούνται το στίγμα», ανέφερε στο Mega Channel.

«Βεβαίως μου έχει συμβεί, αλλά είχα τουλάχιστον τον προσωπικό μου τσαμπουκά ώστε να διακόψω τέτοιου είδους συμπεριφορές», πρόσθεσε και παρότρυνε τις γυναίκες αυτές «να σταματήσουν τη σιωπή, να μιλήσουν και να μη φοβούνται ούτε το στόχο ούτε το στιγματισμό, γιατί στιγματισμένοι είναι αυτοί που συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 11:48