search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 03:35
MENU CLOSE

Χίλαρι Κλίντον για Μέγκαν Μαρκλ: «Αυτή η νεαρή γυναίκα δεν ήθελε να σιωπήσει»

12.03.2021 07:09
Χίλαρι Κλίντον για Μέγκαν Μαρκλ: «Αυτή η νεαρή γυναίκα δεν ήθελε να σιωπήσει» - Media

Υπήρξε πρωτοσέλιδο για την προσωπική της ζωή. Εγινε αντικειμενο σχολιασμού, επιθέσεων ακόμα και συκοφαντιών. Βρήκε τη δυναμη να προχωρήσει αυτόνομα και να διεκδικήσει τα δικαιώματά της και τη ζωή της.

H πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον, εξέφρασε τη γνώμη της , σχετικά με τη μεταχείριση του ζευγαριού από μέλη της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου και τις βρετανικές ταμπλόιντ. Και σίγουρα η γνωμη της έχει ενδιαφέρον

Η Χίλαρι Κλίντον αναφέρθηκε και στη δική της εμπειρία με τις βρετανικές ταμπλόιντ, όπως έχουν όλοι όσοι βρίσκονται στη δημόσια σφαίρα, όπως τόνισε. «Και η σκληρότητα τους στο να κυνηγούν τη Μέγκαν ήταν απλώς εξωφρενική και το γεγονός ότι δεν έλαβε περισσότερη υποστήριξη, ότι η αντίδραση ήταν: “Ας το καλύψουμε και να προσποιούμαστε ότι δεν συνέβη ή θα φύγει, απλώς ας αποφύγουμε τις φασαρίες”» ανέφερε.

«Λοιπόν, ξέρετε, αυτή η νεαρή γυναίκα δεν ήθελε να σιωπήσει. Ξέρετε, αυτό είναι το 2021 και ήθελε να ζήσει τη ζωή της, ήθελε να έχει πλήρη συμμετοχή και είχε κάθε δικαίωμα να ελπίζει για αυτό» πρόσθεσε η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ.

Η Χίλαρι Κλίντον τόνισε ότι ήταν «θλιβερό να βλέπει τους δύο να κάθονται εκεί για να περιγράψουν πόσο δύσκολο ήταν να γίνει αποδεκτή, να ενσωματωθεί, όχι μόνο στη βασιλική οικογένεια όπως ανέφεραν, αλλά ακόμη πιο επώδυνα σε ευρύτερες κοινωνικές ομάδες το αφήγημα των οποίων καθοδηγείται από ταμπλόιντ που ζουν στο παρελθόν».

Αξίζει να σημιεωθεί πως η Χιλαρυ Κλινοτνβ σε βιβλίο της περιέγραψε πως βίωσε τη δική έκθεση στη δημσιότητα για την προσωπική της ζωή. Σε αυτό αναφέρει πόσο σκληρά μποροουν να γίνουν τα σκανδαλοθηρικά έντυπα για τα δημόσια πρόσωπα.

Δεν είμαστε ρατσιστές

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ υπερασπίσθηκε την βρετανική βασιλική οικογένεια απέναντι στις προερχόμενες από την συνέντευξη του ζεύγους Μέγκαν-Χάρι στην αμερικανική τηλεόραση κατηγορίες περί ρατσισμού.

«Δεν είμαστε καθόλου μια ρατσιστική οικογένεια», δήλωσε ο δούκας του Κέμπριτζ, δεύτερος στην σειρά διαδοχής στον βρετανικό θρόνο, κατά την διάρκεια επίσκεψής του σε σχολείο του ανατολικού Λονδίνου. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ διευκρίνισε ότι δεν έχει μιλήσει με τον αδελφό του μετά την μετάδοση της συνέντευξης, αλλά προτίθεται να το κάνει.

  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31