search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 17:02
MENU CLOSE

Ελ ΜακΦέρσον: Κορμάρα στα 56 της χρόνια! (Photos)

18.03.2021 12:38
ellemacpherson_new

Κατά τη διάρκεια της καριέρας της κέρδισε το παρατσούκλι «The Body», έναν τίτλο που καταφέρνει, μάλιστα, να διατηρεί ακόμα και σήμερα, στα 56 της χρόνια!

Ο λόγος για την Ελ Μακφέρσον η οποία μέσω μιας ανάρτησής της στο instagram αποκάλυψε τον τρόπο που κατορθώνει να διατηρεί το σώμα της σε άριστη κατάσταση.

Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι είναι φανατική οπαδός του λεμφικού μασάζ για την απώλεια πόντων εδώ και αρκετά χρόνια, ενώ επιπλέον, ακολουθεί ένα πρόγραμμα αυστηρής διατροφής και συστηματικής άσκησης, έχοντας αποκλείσει το αλκοόλ από τη ζωή και τις συνήθειές της.

Η λεμφική αποστράγγιση -τονίζει- είναι μια θεραπεία που γίνεται με τη βοήθεια ενός ρυθμικού μασάζ, διεγείροντας την κυκλοφορία του λεμφικού υγρού γύρω από το σώμα. Με αυτόν τον τρόπο επιταχύνεται η απομάκρυνση των τοξινών από το λεμφικό σύστημα.

Η Ελ ΜακΦέρσον παραδέχτηκε ότι ως μητέρα δύο παιδιών δεν είναι εύκολο να κρατά το τη σιλουέτα της αψεγάδιαστη. Αυτό επιτυγχάνεται με σωστή διατροφή και υγιεινές συνήθειες που έχει εντάξει στην καθημερινότητά της, επισημαίνει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 17:00