search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 02:40
MENU CLOSE

Επιμένει ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον αδελφό Τσίπρα: «Είναι πλαστογράφος»

18.03.2021 10:13
adonis_georgiadis_new

Συνεχίζεται η σφοδρή αντιπαράθεση του Άδωνι Γεωργιάδη με τον αδερφό του Αλέξη Τσίπρα, Δημήτρη με αφορμή πρόσφατη βάπτιση στην οποία παρέστη ως νονός.

Ο Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε τον υπουργό Ανάπτυξης ότι πιθανόν πλαστογράφησε την έγγραφη άδεια, προκειμένου να παραστεί στην βάπτιση, εν μέσω κορωνοϊού, για να λάβει την απάντηση από τον Άδωνι Γεωργιάδη ότι αυτό είναι ψευδές και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε φέρει νόμο για να μην καταδικαστεί για πλαστογραφία ο αδελφός του τότε πρωθυπουργού, Δημήτρης Τσίπρας.

Ο αδελφός του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, με ανάρτησή του στο Facebook, απάντησε στον υπουργό Ανάπτυξης ότι ουδέποτε καταδικάστηκε για πλαστογραφία και του ζήτησε να ανακαλέσει.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, το πρωί της Πέμπτης, με αναρτήσεις του στο Twitter, επέμεινε στη θέση του και ανήρτησε σειρά άρθρων που λένε ότι ο αδελφός του κ. Τσίπρα είχε απαλλαγεί από το αδίκημα της πλαστογραφίας, με νόμο του ΣΥΡΙΖΑ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09