search
ΚΥΡΙΑΚΗ 10.08.2025 06:17
MENU CLOSE

Επιστράτευση γιατρών: Δεν πείστηκε το twitter και αποδοκιμάζει τα κυβερνητικά μέτρα

22.03.2021 12:44
nosokoma_new

Στην κορυφή των ελληνικών trends βρέθηκε το #ΕΠΙΤΑΞΗ_ΤΩΡΑ μετά και τη σημερινή απόφαση του υπουργείου Υγείας να στείλει φύλα πορείας σε 206 ιδιώτες γιατρούς.

Πάνω από 2500 tweet έως τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας έχει το #ΕΠΙΤΑΞΗ_ΤΩΡΑ γεγονός που απηχεί το τεράστιο ενδιαφέρον γύρω από τις εξελίξεις στην υγεία και τα δημόσια νοσοκομεία, αλλά και το αίτημα της επίταξης των ιδιωτικών κλινικών που έχει τεθεί από πολλούς φορείς, σωματεία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα και βέβαια τους υγειονομικούς της ΟΕΝΓΕ.

Η πλειοψηφία των χρηστών επισημαίνει ότι η κυβέρνηση αντί να κάνει προσλήψεις μόνιμου προσωπικού ή να κάνει πραγματική επίταξη των ιδιωτικών κλινικών, επιλέγει να επιστρατεύσει 200 ιδιώτες γιατρούς.

Οι γιατροί ζητούσαν επίταξη ιδιωτικών κλινικών, αυτοί κάνουν επίταξη Γιατρων. Μετά την ατομική ευθύνη πολιτών, ρίχνουν την ατομική ευθύνη Γιατρων. Όχι δεν είναι ηλίθιοι, έχουν πολιτική.

Άλλος χρήστης επισημαίνει την αντίφαση σχετικά με τη θέση της κυβέρνησης για ύπαρξη 1400 κλινών ΜΕΘ και πώς εξηγείται με 600 διασωληνωμένους, πολλοί από αυτούς να είναι εκτός ΜΕΘ.

Ο Μητσοτάκης στην Βουλή είπε για 1400 ΜΕΘ κ τα νοσοκομεία έχουν μπλοκάρει με 600 διασωληνομένους. Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια κ ο βασιλιάς είναι γυμνός. #ΕΠΙΤΑΞΗ_ΤΩΡΑ

Άλλοι πάλι επισημαίνουν τις χθεσινές δραματικές εικόνες από την εφημερία του Ευαγγελισμού σημειώνοντας ότι «η κυβέρνηση ψεύδεται για τα στοιχεία με τις κλίνες..»

Χρειάστηκαν εικόνες σαν αυτές στον #ευαγγελισμο και η καθημερινή απόδειξη ότι η κυβέρνηση ψεύδεται για τα στοιχεία σχετικά με κλίνες κ.λπ. για να επιταχθούν 200 γιατροί στην Αττική #ΕΠΙΤΑΞΗ_ΤΩΡΑ του ιδιωτικου τομέα Υγείας

Η εικόνα από τον #Ευαγγελισμο δείχνει την κατάσταση που επικρατεί στο ΕΣΥ. Διασωληνωμένοι στους διαδρόμους και όσοι είναι κρούσματα και δεν νοσηλεύονται είναι σπίτι χωρίς καμία υποστήριξη! Η κοινωνία οδεύει στο γκρεμό με ευθύνη της #κυβερνηση_Μητσοτακη.

Δείτε μερικές από τις πιο δημοφιλείς αναρτήσεις στο #ΕΠΙΤΑΞΗ_ΤΩΡΑ

Γιατί ψάχνουμε 200 γιατρούς τώρα άρον άρον?Επειδή η κυβέρνηση αρνήθηκε να ενισχύσει το ΕΣΥ εξαρχής(προ πανδημίας)με έτοιμες συμβάσεις ιατρών κ νοσηλευτών, αφού απλά αυτή ήταν η πολιτική της

Παπανικολάου: Εκτός ΜΕΘ 105 διασωληνωμένοι

Με σημερινή του ανάρτηση ο γενικός γραμματέας της ΟΕΝΓΕ Π. Παπανικολάου αποκαλύπτει ότι μόνο στην Αττική 105 ασθενείς βαρέως πάσχοντες διασωληνωμένοι βρίσκονται εκτός ΜΕΘ σε κοινούς θαλάμους σε πρόχειρους αναπνευστήρες.

Και σχολιάζει: «Αν αυτό δεν λέγεται υγειονομική γενοκτονία εναντίον του Ελληνικού λαού πείτε μου εσείς τα έμμισθα κυβερνητικά #μπουτς πώς διάολο λέγεται»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 10.08.2025 01:41