Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ακινητοποιήθηκε τη νύχτα στο Στενό Καφηρέα το επιβατικό-οχηματαγωγόο πλοίο της εταιρίας Sea Jets “Aqua Blue”.
Tελικά κατέπλευσε στο λιμάνι του Λαυρίου και μέσα στην ημέρα θα πραγματοποιήσει κανονικά το δρομολόγιό του.
Στο λιμάνι του Λαυρίου κατέπλευσε τα ξημερώματα με ασφάλεια, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο που λόγω κακής ποιότητας καυσίμων παρέμεινε τη νύχτα για λίγη ώρα ακυβέρνητο στο Στενό Καφηρέα (Κάβο Ντόρο).
Το πλοίο πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Λαύριο – ‘Αγιος Ευστράτιος – Λήμνο – Καβάλα με 30 επιβάτες 19 ΙΧ αυτοκίνητα και 16 φορτηγά.
Το πλοίο δεν αιτήθηκε συνδρομή και αφού απεκατέστησε μερικώς τη βλάβη επέστρεψε στο Λαύριο.
Σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας, το πλοίο στο λιμάνι του Λαυρίου απεκατέστησε το πρόβλημα και αναμένεται να ξεκινήσει εκ νέου την πραγματοποίηση του δρομολογίου του, αφού επιθεωρηθεί από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.