search
ΚΥΡΙΑΚΗ 16.11.2025 18:52
MENU CLOSE

Ryanair: Με 3 νέες βάσεις στην Ελλάδα επενδύει 400 εκατ.

24.03.2021 17:06
RYANNAIR_NEW

Η Ryanair ανακοίνωσε την περαιτέρω επέκταση των δραστηριοτήτων της στην Ελλάδα, με τρεις νέες καλοκαιρινές βάσεις στην Κέρκυρα (δύο αεροσκάφη), τα Χανιά (ένα αεροσκάφος) και τη Ρόδο (ένα αεροσκάφος).

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, με 46 νέα και, συνολικά, 107 δρομολόγια, αναμένεται να δώσει πρόσθετη ώθηση στην αεροπορική κίνηση και τον ελληνικό τουρισμό, καθώς τα προγράμματα εμβολιασμού συνεχίζονται και η Ευρώπη είναι έτοιμη να εγκαινιάσει στην ώρα της την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών.

Με τις τρεις νέες βάσεις της στην Ελλάδα, το καλοκαίρι 2021, η Ryanair θα διαθέτει:

  • Τέσσερα επιπλέον αεροσκάφη (επένδυση 400 εκ. δολαρίων) από τον Ιούλιο: δύο στην Κέρκυρα, ένα στα Χανιά κι ένα στη Ρόδο
  • 107 δρομολόγια, συνολικά
  • 46 νέα δρομολόγια
  • 243 πτήσεις κάθε εβδομάδα
  • 120 νέες θέσεις εργασίας
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.11.2025 18:40