search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 18:43
MENU CLOSE

Η πρόβλεψη Γκέιτς για την επιστροφή στην κανονικότητα

25.03.2021 15:14
Μπιλ Γκέιτς: Οι εύποροι να τρώνε 100% συνθετικό κρέας - Θα συνηθίσουν τη... γεύση - Media

Την εκτίμηση ότι ο κόσμος θα έχει επανέλθει στην φυσιολογική του ζωή ως το τέλος του 2022 χάρη στα εμβόλια κατά της COVID-19, εξέφρασε o Μπιλ Γκέιτς σε συνέντευξή του στην πολωνική εφημερίδα Gazeta Wyborcza και το τηλεοπτικό δίκτυο TVN24.

Αναφερόμενος στην πανδημία του νέου κορωνοϊού έκανε λόγο για μια απίστευτη τραγωδία και πρόσθεσε ότι η μόνη καλή είδηση είναι η πρόσβαση στα εμβόλια. Επίσης, τόνισε ότι «ώς το τέλος του 2022 θα πρέπει ουσιαστικά να έχουμε επιστρέψει πλήρως στην φυσιολογική ζωή».

Ο δισεκατομμυριούχος που αποχώρησε από πρόεδρος της Microsoft Corp το 2014 έχει δεσμευτεί μέσω του φιλανθρωπικού του Ιδρύματος Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς για τη χορήγηση τουλάχιστον 1,75 δισεκατομμυρίου δολαρίων στην παγκόσμια ανταπόκριση στην πανδημία της COVID-19. Aυτό συμπεριλαμβάνει υποστήριξη κατασκευαστών εμβολίων, διαγνωστικών εξετάσεων και πιθανών θεραπειών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 18:37