search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 05:22
MENU CLOSE

Live – Βουλή: Μάχη αρχηγών για την αντιμετώπιση της πανδημίας

02.04.2021 07:59
mitsotakis_tsipras_new

Συζήτηση προ Ημερησίας Διατάξεως θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή, στην Βουλή.

Σύμφωνα με το άρθρο 143 του Κανονισμού της Βουλής, με πρωτοβουλία της προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας «Κίνημα Αλλαγής» Φώφης Γεννηματά, σε επίπεδο Αρχηγών Κομμάτων, σχετικά με την ανάγκη ενός αποτελεσματικού εθνικού σχεδίου αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού και των επιπτώσεών της στην οικονομία.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει, στις 11:00.

«Πιστεύουμε ότι όλες οι πολιτικές δυνάμεις πρέπει να συμβάλλουν θετικά, ώστε το αποτέλεσμα της συζήτησης της Παρασκευής να είναι αυτό που προσδοκά ο Ελληνικός λαός», αναφέρει το Κίνημα Αλλαγής σε σχετική ανακοίνωσή του.

Από την πλευρά του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης να παρουσιάσει τα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση κατά τη διάρκεια του τρίτου κύματος της πανδημίας σηκώνοντας το γάντι προς την αντιπολίτευση.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να κάνει ειδική μνεία και στα οικονομικά μέτρα – με τελευταία αυτά για την εστίαση. Κυρίως, όμως, θα σταθεί στο υγειονομικό κομμάτι, την στιγμή που το ΕΣΥ, το οποιο βρίσκεται στο κόκκινο.

Ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να συνεχίσει την κριτική του στην κυβέρνηση για την διαχείριση της πανδημίας και θα κατηγορήσει το Μέγαρο Μαξίμου ότι έχει αποτύχει και πως έχει χάσει κάθε έλεγχο, χάνοντας παράλληλα και την εμπιστοσύνη των πολιτών.

Δείτε Live

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04