search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 04:34
MENU CLOSE

Επικοινωνία Μητσοτάκη με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης για την αναστολή του ανοίγματος του λιανεμπορίου

04.04.2021 20:46
Mitsotakis_new

Με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Παντελή Φιλιππίδη είχε νωρίτερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός τον διαβεβαίωσε για την ενίσχυση των επιχειρήσεων. Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, η επικοινωνία έγινε σε πολύ καλό κλίμα.

Ο πρωθυπουργός εξήγησε ότι η απόφαση για αναστολή του ανοίγματος του λιανεμπορίου σε Θεσσαλονίκη, Αχαΐα και Κοζάνη ανήκει στους ειδικούς και όχι στην κυβέρνηση και οφείλεται στο βαρύ επιδημιολογικό φορτίο των συγκεριμένων περιοχών και για το λόγο αυτόν δεν μπορεί να ανακληθεί.

Επιπλέον, σημείωσε ότι η Αθήνα βρισκόταν σε σκληρό lockdown περισσότερο χρονικό διάστημα από τη Θεσσαλονίκη.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ότι το πρωί της Δευτέρας θα ανακοινωθεί πρόσθετο μέτρο στήριξης των επιχειρήσεων που είναι κλειστές με κρατική εντολή.

Νωρίτερα ο Παντελής Φιλιππίδης παρείχε τη διαβεβαίωση ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ) θα τηρήσει τη νομιμότητα ως προς τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων της πόλης για αύριο. Ωστόσο, σημείωσε ότι οι έμποροι εμμένουν στο αίτημά τους να επιτραπεί η λειτουργία των καταστημάτων τους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06