search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 21:46
MENU CLOSE

Γαλλία: Θύματα βίαιης ληστείας ο Μπερνάρ Ταπί και η σύζυγός του

04.04.2021 14:23
tapi

Τους χτύπησαν, τους έδεσαν και τους λήστεψαν. Θύματα βίαιης ληστείας έπεσαν, λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, ο επιχειρηματίας Μπερνάρ Ταπί και η σύζυγός του στο σπίτι τους, στο Παρίσι.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά, τέσσερις μαυροφορεμένοι εισέβαλαν στο σπίτι, στην περιοχή Κομπ Λα Βιλ, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με κουκούλες.

Χτύπησαν με κλομπ στο κεφάλι τον 78χρονο επιχειρηματία και έδεσαν τον ίδιο και τη σύζυγό του. Στη συνέχεια τους έδεσαν, τους άρπαξαν κοσμήματα μεγάλης αξίας και τράπηκαν σε φυγή.

Η σύζυγος του Ταπί, την οποία χτύπησαν στο πρόσωπο, κατάφερε να απελευθερωθεί, να πάει σε γειτονικό σπίτι και να ειδοποιήσει την Αστυνομία. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες ωστόσο δεν παρέμεινε για νοσηλεία. Ο Ταπί, ο οποίος νοσεί από καρκίνο στο στομάχι και στον οισοφάγο, «αρνήθηκε να πάει (στο νοσοκομείο), έμεινε στο σπίτι του. Είναι εντάξει, πολύ κουρασμένος», δήλωσε ο εγγονός του επιχειρηματία Ροντόλφ Ταπί.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 21:46