search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:17
MENU CLOSE

Μαλλιά κουβάρια σε καλλιστεία – Της πήρε το στέμμα επειδή είναι χωρισμένη (Video)

07.04.2021 15:51
kallisteia-new

Ένας από τους όρους για να συμμετάσχει κάποια γυναίκα στα καλλιστεία της Σρι Λάνκα, είναι εκτός του ότι πρέπει να είναι όμορφη, δεν θα πρέπει να είναι χωρισμένη εάν έχει παντρευτεί.


Η νικήτρια των φετινών καλλιστείων η καλλίπυγος κοπέλα με το όνομα Πουσπίκα ντε Σίλβα, όμως φαίνεται ότι είχε κάποια προβληματάκια με το γάμο της. Έτσι όταν ανέβηκε στο βάθρο γεμάτη χαρά και έτοιμη να δακρύσει (όπως γίνεται συνήθως) εμφανίσθηκε η περσινή εστεμμένη, της πήρε με βία το στέμμα φωνάζοντας ότι δεν το αξίζει να το πάρει η Πουσπίκα γιατί είναι… χωρισμένη.


«Υπάρχει ένας κανόνας που αποκλείει τις γυναίκες που έχουν ήδη παντρευτεί και έχουν πάρει διαζύγιο (από την κατάκτηση του τίτλου), οπότε αναλαμβάνω να δώσω το στέμμα στην δεύτερη υποψήφια» είπε η περσινή εστεμμένη Καρολάιν Τζούρι.


Οι κριτές αλλά και το κοινό τα έχασαν με την κίνηση αυτή. Η Πουσπίκα δε, είχε καταπιεί τη γλώσσα της. Τελικά πέρασε στην αντεπίθεση και είπε ότι θα κινηθεί νομικά κατά της Τζούρι ενώ όταν αναφέρθηκε στο διαζύγιο της είπε: «Είμαι μία γυναίκα που έχει χωρίσει και μεγαλώνει μόνη το παιδί της όπως και πολλές άλλες που υποφέρουν σήμερα στη Σρι Λάνκα. Αυτό το στέμμα είναι αφιερωμένο σε αυτές τις γυναίκες, σε εκείνες που υποφέρουν για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους μόνες τους. Μια αληθινή βασίλισσα δεν είναι μια γυναίκα που αρπάζει το στέμμα μιας άλλης γυναίκας».


Ο πρόεδρος και επικεφαλής των καλλιστείων στη χώρα ζήτησε συγνώμη από την Πουσπίκα και της επέστρεψε το στέμμα. Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός στη Σρι Λάνκα θεωρείται γεγονός ύψιστης σημασίας και μάλιστα μεταξύ των προσκεκλημένων φέτος, ήταν και η σύζυγος του πρωθυπουργού, γεγονός που προσείλκυσε περισσότερο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:17