search
ΣΑΒΒΑΤΟ 08.06.2024 18:53
MENU CLOSE

Απασφάλισε η Κατερίνα Καινούργιου: Τον λυπάμαι τον Ουγγαρέζο

11.04.2021 12:02
Αποχώρηση - βόμβα από την εκπομπή «Ευτυχείτε» - Media

Νέα κόντρα μεταξύ Κατερίνας Καινούργιου και Δημήτρη Ουγγαρέζου, μέσω των social media.

Η Κατερίνα Καινούργιου, που είχε αποκαλύψει τον περασμένο Νοέμβριο, μέσα από την εκπομπή της στο Open, ότι οι δύο τους δεν έχουν επικοινωνία παρά το γεγονός ότι δεν έχουν τσακωθεί, απασφάλισε όταν ενημερώθηκε ότι ο Ουγγαρέζος αναδημοσιεύει στα social media σχόλια για την εξωτερική της εμφάνιση.

Μέσα από τον λογαριασμό στο Twitter, η Κατερίνα Καινούργιου έγραψε: «Με ενημερώνετε για τα retweet που κάνει ο Ουγγαρέζος θίγοντας για ακόμα μια φορά την εξωτερική μου εμφάνιση… Θλίβομαι και τον λυπάμαι… Τίποτα άλλο».

«Άκρως προσβλητικά για μια γυναίκα πόσο μάλλον να γίνονται από έναν άντρα και «παρουσιαστή» που βρίσκεται στην ίδια ζώνη με μένα… Πόσο κρίμα», πρόσθεσε σε επόμενο tweet.

«Άλλο να τα κάνει για τον εαυτό του και άλλο για μια γυναίκα… Και τα δικά μου τα αρνητικά και γω τα κάνω retweet», κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.

««Άλλο να τα κάνει για τον εαυτό του και άλλο για μια γυναίκα… Και τα δικά μου τα αρνητικά και γω τα κάνω retweet», κατέληξε -μεταξύ άλλων- η Κατερίνα Καινούργιου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 08.06.2024 18:47