search
ΣΑΒΒΑΤΟ 08.06.2024 06:21
MENU CLOSE

Τρία εύκολα χτενίσματα που θα λατρέψουμε – Με αξεσουάρ που όλες έχουμε στο σπίτι! (Photos)

12.04.2021 14:04
mallia-xtenismata-new

Ο καιρός έφτιαξε και το καλοκαίρι είναι ήδη πολύ κοντά! Αυτό που σκεφτόμαστε όλες, ειδικά όσες έχουμε μακριά μαλλιά, είναι γρήγορους και εύκολους τρόπους για να φαίνονται ακόμα πιο κομψά!

Τι καλύτερο λοιπόν από αξεσουάρ που έχουμε, ήδη, στην ντουλάπα μας. Mαντήλια, καπέλα και στέκες είναι οι επιλογές που θα μας κάνουν ξεχωρίσουμε!

Παρακάτω θα δούμε διάφορες ιδέες για όλους τους τύπους μαλλιών. Το μυστικό είναι πως ό,τι κι αν επιλέξετε, θα πρέπει να αποφύγετε ένα στημένο και επιτηδευμένο αποτέλεσμα, καθώς το “look” μας θέλουμε να δείχνει επιμελώς ατημέλητο.

Ατημέλητος κότσος

Δοκίμασε να πιάσεις έναν ατημέλητο κότσο και να τυλίξεις το μαντήλι γύρω από αυτόν

Μισά πάνω, μισά κάτω

Χώρισε τα μαλλιά σου και δέσε μια μικρή αλογοουρά στα πάνω μισά μαλλιά. Έπειτα, δέσε το μαντήλι με έναν ωραίο φιόγκο γύρω από το λαστιχάκι.

Λατρεμένα καπέλα

Το καπέλο όλες το αγαπάμε! Είναι ένα αξεσουάρ που σίγουρα, αν το φορέσεις, θα κάνεις εντύπωση είτε με κότσο είτε με ατημέλητα μαλλιά!

Αγαπημένες στέκες

Σε κοντά αλλά και σε μακριά μαλλιά, πάντα θα δίνει μια νότα… girly!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 08.06.2024 03:06