search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 18:47
MENU CLOSE

Ο Πέτρος Κωστόπουλος επαναλανσάρει το Nitro;

14.04.2021 11:42
kostopoulos_petros_new

Πολύ σκληρός για να πεθάνει αποδεικνύεται ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο οποίος «ξαναχτυπά» στον Τύπο με το επαναλανσάρισμα του θρυλικού Nitro.

Αυτό γράφει το dailymedia που αναφέρει ότι.. ο πρώην εκδότης που τους τελευταίους μήνες συζητήθηκε πολύ για τις επαγγελματικές του δραστηριότητες στο Ντουμπάι, επιστρέφει στα ελληνικά Μέσα με το περιοδικό που θεωρείται ότι άλλαξε το ελληνικό lifestyle.

Από το Nitro είχαν περάσει όλα τα μεγάλα ονόματα της ελληνικής showbiz, μεταξύ των οποίων η Ελένη Μενεγάκη, ο Σάκης Ρουβάς, η Βίκυ Καγιά, η Δέσποινα Βανδή, η Γωγώ Μαστροκώστα, η Ελεονώρα Μελέτη, η Άννα Βίσση, η Έλενα Παπαρίζου, η Σίσσυ Χρηστίδου, η Φαίη Σκορδά και δεκάδες ακόμα.

Και έτσι θα πορευτεί και στη νέα του εποχή. Οι προσδοκίες είναι τεράστιες. Σε λίγες μέρες θα ξέρουμε οριστικά πώς και πότε θα κυκλοφορήσει ξανά το θρυλικό περιοδικό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 18:47