search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 18:42
MENU CLOSE

Θεοχάρης: Ευπρόσδεκτοι οι Ρώσοι τουρίστες στη χώρα μας

14.04.2021 19:37
Χάρης Θεοχάρης: Το συντομότερο δυνατό το πιστοποιητικό εμβολιασμού - Media

Με δηλώσεις του προς τα ρωσικά ΜΜΕ, από τη Μόσχα, όπου πραγματοποιεί επίσκεψη, ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, απηύθυνε πρόσκληση προς τους Ρώσους τουρίστες να προτιμήσουν την Ελλάδα για τις φετινές διακοπές τους.

Ο υπουργός τόνισε ότι η Ελλάδα αποτελεί έναν απολύτως ασφαλή προορισμό και ιδανική επιλογή για κάθε ταξιδιώτη.

Πιο συγκεκριμένα, ο υπουργός Τουρισμού επισήμανε ότι «όλοι διανύουμε πολύ δύσκολες στιγμές αυτήν την περίοδο. Η πανδημία έχει ανατρέψει τη ζωή μας. Όμως το «φως» του τέλους της περιπέτειας είναι ορατό, έστω και αν φαίνεται ότι δεν μπορούμε να το φτάσουμε ακόμα.

Ο τουρισμός θα βοηθήσει να ανοίξει ο δρόμος προς τη νέα ισορροπία. Εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης και του Υπουργείου Τουρισμού του οποίου προΐσταμαι, θέλω να μεταφέρω το εξής μήνυμα: «Οι φίλοι μας, οι αδερφοί μας από τη Ρωσία, ήταν ανέκαθεν και θα είναι και φέτος ευπρόσδεκτοι στη χώρα μας, για να μπορέσουν να περάσουν ξέγνοιαστες, αλλά πρωτίστως ασφαλείς διακοπές μαζί μας, στην Ελλάδα. Τους περιμένουμε».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 18:40