search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:19
MENU CLOSE

Κανάκης για Δένδια – Τσαβούσογλου: «Ωραίος ο Δένδιας, να τα λέμε αυτά»

16.04.2021 09:07
kanakis_new

Η πρωτοφανής ένταση που υπήρξε κατά τη διάρκεια των κοινών δηλώσεων του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια και του Τούρκου ομολόγου του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου έχει σχολιαστεί και παίξει κυριολεκτικά παντού.

Οι Ράδιο Αρβύλα δεν άφησαν ασχολίαστη την επίσκεψη του Νίκου Δένδια στη γειτονική χώρα.

Και όχι μόνο αναφέρθηκαν στον Νίκο Δένδια αλλά ο Αντώνης Κανάκης μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον πολιτικό.

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο των Ράδιο Αρβύλα και λίγο πριν ενημερώσουν το τηλεοπτικό κοινό για το δημοψήφισμα που θα «έτρεχαν» όπως κάνουν κάθε βράδυ, ο Αντώνης Κανάκης ζήτησε από τον Γιάννη Σερβετά να τον χτυπήσει στην πλάτη.

Ο λόγος ήταν πως είχε την καλή κουβέντα έτοιμη αλλά ήθελε λίγο… σπρώξιμο, όπως χιουμοριστικά είπε, για να του βγει.

«Σπρώξε με βρε Γιάννη να μου βγει! Θα πω καλή κουβέντα για πολιτικό. Και όμως! Κυρίες και κύριοι… Ωραίος ο Δένδιας! Πρέπει να το πούμε. Είναι ένα θέμα εθνικό, πάνω από κόμματα. Μην αρχίσουμε τώρα αυτά τα τρελά. Όπως τότε ήταν ωραίος ο Στεφανόπουλος με τον Μπιλ Κλίντον… Έτσι, ωραίος ο Δένδιας σήμερα στην Τουρκία. Να τα λέμε αυτά!» τόνισε ο Αντώνης Κανάκης και έδωσε πάσα για το δημοψήφισμα της βραδιάς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24