search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 19:58
MENU CLOSE

Μαρία Κάλλας: Οι άγνωστες πτυχές της μεγάλης ντίβας της όπερας (Video)

16.04.2021 13:32
maria-kallas-new

«Η Μαρία Κάλλας είναι μια μουσική ιδιοφυία. Η φωνή της είναι η αλήθεια», λέει η διεθνούς φήμης σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου για τη μεγάλη ντίβα της όπερας, ενώ μιλά για την επαγγελματική πορεία, την προσωπική ζωή αλλά και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της σπουδαίας υψιφώνου.

Από την περιγραφή της, δε θα μπορούσε να λείπει, φυσικά, ο έρωτας της Μαρίας Κάλλας για τον Αριστοτέλη Ωνάση, ο οποίος τη στιγμάτισε και την καθόρισε.

«Με οτιδήποτε τραγουδούσε, δεν έπαιζε κάποιον ρόλο, ήταν ο ρόλος. Δεύτερη σαν την Κάλλας δεν έχει υπάρξει. Όσες κι αν προσπάθησαν.

Είχε απίστευτη τεχνική δεινότητα, μια μοναδική ομορφιά στη φωνή της την οποία μπορούσε να αλλάξει και να την κάνει ό,τι θέλει. Κάθε φορά που τραγουδούσε ήταν ένα μοναδικό, μουσικό, ιστορικό γεγονός» ανέφερε μεταξύ άλλων στην αφιερωματική εκπομπή «Και εγένετο… Ελλάς».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 19:58