ΔΕΥΤΕΡΑ 28.07.2025 22:10
MENU CLOSE

Mαρία Κορινθίου: Τι έγραψε για την πρώτη εμφάνιση της κόρης της στο «Καφέ της Χαράς»

16.04.2021 10:50

Περήφανη μαμά δηλώνει η Μαρία Κορινθίου έπειτα από την εμφάνιση της κόρης της, Ισμήνης, στο «Καφέ της Χαράς».

«Το τι αγωνία έχω και ταυτόχρονα χαρά δεν μπορώ να σας περιγράψω. Σήμερα θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο στο «Καφέ της χαράς» με την Ισμηνούλα.

Το παιδί μου μεγαλώνει και μεγαλώνει μέσα σε ένα χώρο τόσο σπουδαίο, με σπουδαίους ανθρώπους, σε ένα προστατευμένο περιβάλλον με ανθρώπους γνώριμους για την Ισμήνη αφού έχει μεγαλώσει και χιλιοσυναντηθεί μαζί τους.

Ευχαριστώ πολύ τον Χάρη @harisromas για την αγκαλιά του, την αγάπη του και την προστασία του προς την Ισμηνούλα. Καλή αρχή παιδάκι μου!

Εύχομαι όλα σου τα όνειρα να πραγματοποιούνται, γιατί όπως πάντα σου λέω: «τα όνειρα είναι γι ´ αυτούς που τα πιστεύουν και παλεύουν γι΄αυτά» είχε γράψει, λίγο πριν, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram.

ΔΕΥΤΕΡΑ 28.07.2025 22:10
Exit mobile version