search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:14
MENU CLOSE

Θρήνος: Ο Σκότι Πίπεν ανακοίνωσε ότι πέθανε ο γιος του

19.04.2021 21:44
pippen-new

Ο Σκότι Πίπεν ο υπερπαίκτης που μαζί με τον Μάικλ Τζόρνταν έχτισαν τη δυναστεία των Chicago Bulls τη δεκαετία του 90, θρηνεί το θάνατο του πρωτότοκου γιού του Άντρον ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από χρόνιο άσθμα και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 33 ετών.


«Είμαι συντετριμμένος που μοιράζομαι ότι χθες είπα αντίο στον πρωτότοκό μου γιο, Άντρον. Οι δυο μας μοιραστήκαμε την αγάπη για το μπάσκετ και είχαμε αμέτρητες συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι», έγραψε ο Σκότι Πίπεν στο Twitter.


Και συνέχισε με τον αφόρητο πόνο ψυχής ενός πατέρα που κηδεύει το παιδί του: «Ο Άντρον υπέφερε από χρόνιο άσθμα και αν δεν το είχε, πιστεύω πραγματικά ότι θα τα κατάφερνε στο ΝΒΑ. Δεν τον άφησε ποτέ να τον απογοητεύσει – ο Άντρον ήταν θετικός και δούλευε σκληρά και είμαι τόσο περήφανος για τον άνθρωπο που έγινε. Μια ευγενική καρδιά και μια υπέροχη ψυχή έφυγε τόσο νωρίς… Σε αγαπώ γιε μου. Αναπαύσου εν ειρήνη μέχρι να τα ξαναπούμε».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:14