Τηλεδιάσκεψη Τσίπρα με τους Δικηγορικούς Συλλόγους
Tηλεδιάσκεψη με τη Συντονιστική Επιτροπή της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων είχε ο Αλέξης Τσίπρας.
Εξάλλου, όπως τονίζεται, “εδώ και περισσότερο από ένα έτος η Δικαιοσύνη, παρότι ο βασικός πυλώνας του κράτους δικαίου, βρίσκεται σε αναστολή λειτουργίας ή λειτουργεί εκτάκτως βάσει πρόχειρων και κακότεχνων νομοθετημάτων και χωρίς διαβούλευση με κανέναν αρμόδιο παράγοντα της Δικαιοσύνης, με δυσμενή αποτελέσματα για την ασφάλεια δικαίου και για τα δικαιώματα των πολιτών”.
Οι εκπρόσωποι των δικηγόρων της χώρας επανέλαβαν για ακόμη μία φορά με ένταση, όπως αναφέρεται, “ότι η κυβέρνηση έχει αφήσει χιλιάδες επιστήμονες συναδέλφους τους, νέους και οικογενειάρχες, μόνους τους, χωρίς καμία οικονομική στήριξη, οδηγώντας τους σε καταστάσεις ανέχειας, εξαιτίας της απόλυτης αδυναμίας να ασκήσουν το επάγγελμά τους”.
Ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε ότι αποβλέπει στην ενίσχυση της επικοινωνίας της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τους δικηγόρους, με στόχο να αναδειχθούν και να αντιμετωπισθούν όλα αυτά τα προβλήματα.