search
ΣΑΒΒΑΤΟ 10.01.2026 04:44
MENU CLOSE

Δημοτικό θέατρο Πειραιά: Ο Δημήτρης Καταλειφός διαβάζει ερωτικά ποιήματα του Καβάφη

26.04.2021 15:54
theatro-new

Ο Δημήτρης Καταλειφός επέλεξε για την ημέρα της αγάπης, το Πάσχα να  διαβάσει  ερωτικά ποιήματα  του Κωνσταντίνου Καβάφη από τη συλλογή  «Πρόσωπα της αγάπηςόπως τάθελεν η ποίησις μου» .

Τα ερωτικά ποιήματα του Κ. Καβάφη συναντούν   γυναικείες φωνές  από το διεθνές ρεπερτόριο σε μοναδικές ερμηνείες  ερωτικών τραγουδιών .

Με τον Δημήτρη Καταλειφό  συνεχίζει το  Δημοτικό θέατρο Πειραιά την διαδικτυακή δράση Αφηγήσεις  με τα λογοτεχνικά ταξίδια ως podcasts  μέσα από την ιστοσελίδα του www.dithepi.gr και παράλληλη ραδιοφωνική μετάδοση από  το Kανάλι 1-  Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά  στους 90.4.  

Οι Κυριακάτικες ραδιοφωνικές  συναντήσεις – αφηγήσεις , έχουν  διάρκεια  περίπου 30 λεπτά έκαστη κι αποτελούν μια δράση που φέρνει την εντελώς προσωπική σφραγίδα του κάθε προσκεκλημένου.

Ακολουθείστε τους σε αυτό το Κυριακάτικο απογευματινό ραντεβού!

  Αφηγήσεις – πρόγραμμα

Ακολουθούν οι συγγραφείς:

* Θεοδόσης Μίχος  Η Αλκμήνη και οι άλλοι εκδόσεις KEYBOOKS –  9/5

* Ηρώ Σκάρου  Η ζωή όπως είναι εκδόσεις Κέδρος –  16/5

* Χρήστος Χωμενίδης  Ο βασιλιάς της  εκδόσεις Πατάκη  – 30/5

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 10.01.2026 03:03