search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 04:21
MENU CLOSE

Άγριες Μέλισσες: Πότε επιστρέφει η σειρά – Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια

28.04.2021 08:28
agries_melisses_new

Τη Δευτέρα του Πάσχα θα προβληθεί το νέο επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες με τις εξελίξεις να προχωρούν με γοργό ρυθμό. Τι θα δούμε στη σειρά εκείνη την εβδομάδα;

Ο Μελέτης ανακαλύπτει πως ο Δούκας είναι ο δολοφόνος του Θέμελη, τη στιγμή που ο Μιλτιάδης προχωρά το σχέδιό του για να απελευθερωθεί ο συνεταιρισμός από τον αδερφό του.

Από την άλλη, ο Νικηφόρος αποφασίζει να κάνει αγωγή για να πάρει την επιμέλεια του μικρού Σέργιου, ενώ η Ελένη φοβάται πως δεν θα καταφέρει να αποκτήσει παιδί. Ωστόσο, φοβάται να μοιραστεί τις σκέψεις της με τον Λάμπρο.

Ο Αλέξης Γραμματικός αναζητά ακόμα τον πραγματικό λόγο του χωρισμού του με την Πηνελόπη, ενώ η Σοφούλα ανοίγει την καρδιά της σε μια μοναχή για όσα της συνέβησαν. Θα επιστρέψει στο σπίτι και τους γονείς της;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 03:01