search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 02:51
MENU CLOSE

Ούλιαμ και Κέιτ γιορτάζουν τη 10η επέτειο γάμου με ρομαντική φωτογράφιση (Video)

30.04.2021 14:39
Untitled design

Στις 29 Απριλίου 2011, η Κέιτ και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ παντρεύτηκαν στο Αβαείο του Ουέστμινστερ παρουσία 2.000 καλεσμένων….. Η πιο χαρακτηριστική στιγμή του γάμου ήταν το φιλί στο μπαλκόνι του Μπάκινγχαμ.

Στα δέκα χρόνια που πέρασαν απέκτησαν τρία παιδιά και προετοιμάζονται για τα μελλοντικά βασιλικά καθήκοντα καθώς ο Γουίλιαμ είναι ο δεύτερος στη σειρά της διαδοχής της Ελισάβετ μετά τον πατέρα του Κάρολο.

Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον γιόρτασαν τη δέκατη επέτειο του γάμου τους δημοσιεύοντας στον λογαριασμό τους στο twitter δύο φωτογραφίες τους έξω από την επίσημη κατοικία τους στο Λονδίνο.

Η Κέιτ επέλεξε ένα γαλάζιο φλοράλ φόρεμα και ο Ουίλιαμ μπλε πουλόβερ.

Στη μια φωτογραφία, η Κέιτ χαμογελαστή αγκαλιάζει τον Ουίλιαμ, γέρνοντας το κεφάλι της στον ώμο του. Στη δεύτερη, κάθονται στον κήπο αγκαλιασμένοι και κρατιούνται χέρι – χέρι.

Και στις δύο φωτογραφίες ξεχωρίζει το δαχτυλίδι των αρραβώνων τους, με το μπλε ζαφείρι.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, o Ουίλιαμ δηλώνει «εξαιρετικά περήφανος» για τον τρόπο με τον οποίο η σύζυγός του προσαρμόστηκε στον τρόπο ζωής της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Μοιάζει με καρφί του Γουίλιαμ για τον άτακτο αδελφό του Χάρι και την Αμερικανίδα νύφη του Μέγκαν, που τα έβαλαν με το παλάτι.

Πάντως, την παραμονή της γαμήλιας επετείου τους, ο Γουίλιαμ και η Κέιτ επισκέφθηκαν μια φάρμα στη βορειοανατολική Αγγλία, ακολουθούμενοι από τις κάμερες. Ντυμένοι με απλά ρούχα, έκαναν βόλτα στην εξοχή, έπαιξαν με τα ζώα στο στάβλο, ανέβηκαν σε τρακτέρ και κάθισαν σε αχυρένιες μπάλες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32