Δανάη Παππά: «Έχω αντιμετωπίσει ανταγωνιστικές συμπεριφορές από συναδέλφους μου»
02.05.2021
10:14
Η Δανάη Παππά επέστρεψε στην τηλεόραση με τη νέα σειρά «Η τούρτα της μαμάς».
«Υποδύομαι τη Ζέτα που επισκέπτεται το σπίτι της Ευανθίας και του Τάσου ως η κοπέλα του Παυλή, Εκείνος τους έχει εκμυστηρευτεί ότι σκοπεύει να της κάνει πρόταση γάμου και ότι θα ήθελε να γίνουν κουμπάροι, η ίδια όμως αγνοεί τις προθέσεις του. Έτσι ακούγοντας τα «κουμπάρα μου» της Ευανθίας, παθαίνει πανικό.
Η Ζέτα είναι πλούσια, γόνος μεγαλοαστικής οικογένειας των βορείων προαστίων, ενώ ο σύντροφος της κατάγεται από ένα χωριό της Κομοτηνής. Οι διάλογοι είναι πραγματικά απολαυστικοί» ανέφερε και συμπλήρωσε:
«Παρακολουθούσα τη σειρά από τα πρώτα επεισόδια. Είναι θεσπέσια. Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι έξοχα. Οι πρωταγωνιστές είναι επίσης εξαιρετικοί. Ήθελα πολύ να συμμετάσχω. Δεν έχω ξανακάνει κωμωδία και ήταν μεγάλη πρόκληση. Η Ιωάννα Πηλιχού, η Καίτη Κωνσταντίνου, η Λυδία Φωτοπούλου με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή. Με έκαναν να αισθανθώ τόσο άνετα. Το ίδιο και ο κύριος Αλέξανδρος Ρήγας. Ένιωσα ότι μπαίνω σε μια οικογένεια. Ήταν καταπληκτική εμπειρία».
Στην ερώτηση εάν εχει βιώσει ανταγωνιστικές συμπεριφορές από συναδέλφους της απάντησε:
«Σίγουρα έχω αντιμετωπίσει τέτοιου είδους συμπεριφορές. Βέβαια, επειδή εγώ η ίδια δεν είμαι ανταγωνιστική, αποκρούω με τη στάση μου, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αυτή τη διάθεση. Όποιος βρίσκεται απέναντι μου, έπειτα από λίγο ηρεμεί. Είμαι κοινωνική και ευγενής στις συνεργασίες μου».