search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 23:51
MENU CLOSE

Λαφαζάνης: «Θείο Δώρο» για τον Μητσοτάκη ο Τσίπρας

06.05.2021 16:03
Lafazanis-new

«Θείο Δώρο» χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, καθώς, όπως υποστηρίζει δεν υπάρχει αξιωματική αντιπολίτευση.

O κ. Λαφαζάνης μίλησε στο Radio North 98 της Θεσσαλονίκης, με αφορμή άρθρο που δημοσίευσε (ενόψει έκδοσης του βιβλίου του με τίτλο «η Μεγάλη Προδοσία») περί παρασκηνιακής συμφωνίας συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ το 2015 με αντάλλαγμα την υπερψήφιση του τρίτου Μνημονίου από την τότε αντιπολίτευση, την οποία εν συνεχεία δεν τήρησε ο τότε πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

«Αυτή τη στιγμή ο Τσίπρας είναι θείο δώρο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, διότι δεν υπάρχει αντιπολίτευση στη χώρα», πρόσθεσε ο κ. Λαφαζάνης. «Υπάρχει ένα τεράστιο κενό έλλειψης αντιπολίτευσης απέναντι σε μια πολύ κακή κυβέρνηση.»

Απάντηση πάντως έδωσαν χθες κύκλοι του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, διαψεύδοντας τους ισχυρισμούς Λαφαζάνη.

Ο κ. Λαφαζάνης απάντησε: «Δεν μπορεί να πει κάτι το διαφορετικό ο κ. Μεϊμαράκης, διότι αν ομολογούσε ότι υπήρχε μια τέτοια συμφωνία θα έπρεπε να ομολογήσει και ότι ο Τσίπρας τους ενέπαιξε, ότι ο Τσίπρας υφάρπαξε την ψήφο τους για να τους τη φέρει μετά και επομένως ότι ήταν θύματα μια μεγάλης κοροϊδίας. Δεν θα το έκανε ποτέ δημόσια ο κ. Μεϊμαράκης. Η αλήθεια είναι όπως ακριβώς τη λέω 100%, διότι είναι διασταυρωμένη απολύτως, πρώτα από μένα, που ζούσα τα γεγονότα τότε αλλά και από ισχυρότατες πηγές μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ και μέσα από τη ΝΔ».

Στην παρατήρησε ότι οι αποκαλύψεις του θα μπορούσαν να ερμηνευτούν και ως προσπάθεια διάχυσης της ευθύνης Τσίπρα για την «κωλοτούμπα» του δημοψηφίσματος στο σύνολο του πολιτικού συστήματος, ο κ. Λαφαζάνης, τόνισε πως δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση: «Την επόμενη μέρα από το δημοψήφισμα συνεκλήθη συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, το οποίο συνωμοτούσε για το πώς θα αλλοιώσει την ψήφο του ελληνικού λαού.»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42