search
ΣΑΒΒΑΤΟ 19.07.2025 14:53
MENU CLOSE

Ο Φουρθιώτης φούρναρης στις φυλακές – Ζήτησε να κάνει μεροκάματα στο αρτοποιείο

06.05.2021 08:11
fourthiotis

Το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου, ο Μένιος Φουρθιώτη κρίθηκε προφυλακιστέος και κατόπιν μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού, στις λεγόμενες πτέρυγες χαμηλής επικινδυνότητας.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό σταθμό Alpha οι δύο συγκρατούμενοί του είναι, επίσης, χαμηλής επικινδυνότητας και του έχουν φύγει οι ανησυχίες για το άγνωστο περιβάλλον της φυλακής.

Μάλιστα, όπως είπε ο δημοσιογράφος του σταθμού Θεοδόσης Πάνου, ο τηλεπαρουσιαστής ζήτησε να κάνει και μεροκάματα στο αρτοποιείο της φυλακής.

Στην πρωινή εκπομπή του Alpha μίλησε και ο δικηγόρος του ένα από τους δύο συγκατηγορούμενους του Μένιου Φουρθιώτη, Κωνσταντίνος Γώγος.

Από την πρώτη στιγμή ο εν λόγω κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες. «Ευελπιστούμε ότι σύντομα θα καταθέσουμε αίτηση αποφυλάκισης», τόνισε μεταξύ άλλων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 19.07.2025 14:48