search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 01:42
MENU CLOSE

Άνοιξαν οι οργανωμένες παραλίες – Πρώτες εικόνες από Αθήνα και Θεσσαλονίκη (Photos/Videos)

08.05.2021 15:25
paralia_attiki_new

Άνοιξαν ξανά το Σάββατο οι οργανωμένες παραλίες σε ολόκληρη την επικράτεια.

Στο παραλιακό μέτωπο της Αθήνας αλλά και στην Επανομή της Θεσσαλονίκης πολλοί κάτοικοι των δύο μεγάλων αστικών κέντρων έσπευσαν να χαρούν τον ήλιο και τη θάλασσα.

Οι επόμενες δραστηριότητες που επανεκκινούν

Από τη Δευτέρα επανεκκινούν τα δια ζώσης μαθήματα στα νηπιαγωγεία, τα δημοτικά, τα γυμνάσια, καθώς και στα φροντιστήρια και κέντρα ξένων γλωσσών που σχετίζονται με τη διενέργεια εξετάσεων.

Επίσης, από μεθαύριο ανοίγουν τα διοικητικά δικαστήρια και κάποιες διαδικασίες στα πολιτικά και ποινικά δικαστήρια, ενώ ξεκινά και η επανέναρξη σειράς αθλητικών δραστηριοτήτων.

Στις 14 Μαΐου ανοίγουν τα μουσεία, στις 17 οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί, τα ωδεία, οι πρακτικές και εργαστηριακές ασκήσεις σε ΙΕΚ και Κολέγια, καθώς και τα σχολεία δεύτερης ευκαιρίας, στις 21 του μήνα επαναλειτουργούν τα θερινά σινεμά, και στις 28 τα ζωντανά θεάματα και ακροάματα σε υπαίθριους χώρους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58