search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:19
MENU CLOSE

Έκλεισε ξαφνικά η πλατφόρμα των self tests – Ανάστατοι οι γονείς, τι πρέπει να κάνουν τη Δευτέρα (Video)

08.05.2021 20:16
self_tests_new

Έκλεισε ξαφνικά και χωρίς προειδοποίηση το απόγευμα του Σαββάτου η πλατφόρμα για την προμήθεια των self tests.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, τα εφημερεύοντα φαρμακεία ενημερώνουν τους γονείς που πάνε να προμηθευτούν τα self tests των παιδιών τους μετά τις 17:00, σήμερα Σάββατο, ότι το σύστημα έχει κλείσει και δεν μπορούν να τα αγοράσουν.

Θα ανοίξει εκ νέου η πλατφόρμα την Δευτέρα στις 08:00. Οι γονείς δηλαδή θα πρέπει να τρέχουν τελευταία στιγμή για να παραλάβουν το αυτοδιαγνωστικό τεστ. Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, αυτό έγινε για να αποσυμφορηθούν τα εφημερεύοντα φαρμακεία. Μόνη εναλλακτική για τους γονείς, να αγοράσουν ένα test και να κάνουν μια χειρόγραφη δήλωση για το αποτέλεσμα.

Σημειώνεται ότι το ζήτημα αφορά τους γονείς των παιδιών που φοιτούν σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, καθώς από τη Δευτέρα ξεκινά ξανά η δια ζώσης διδασκαλία για όλους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:17