search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 05:31
MENU CLOSE

Ερντογάν: Κράτος στυγνής τρομοκρατίας το Ισραήλ

08.05.2021 23:42

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν χαρακτήρισε το Ισραήλ κράτος «στυγνής τρομοκρατίας» το βράδυ του Σαββάτου.

Κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Άγκυρα, ο Τούρκος πρόεδρος αναφέρθηκε στα βίαια επεισόδια που σημειώνονται στην Πλατεία των Τζαμιών στην Ιερουσαλήμ όπου περισσότεροι από 200 Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν. Οι δυνάμεις καταστολής του Ισραήλ προχώρησαν σε εκτεταμένη και “τυφλή” χρήση βίας κατά μουσουλμάνων πιστών, οι οποίοι εξαγριώθηκαν από την απόφαση να εκδιωχθούν από τα σπίτια τους για να δημιουργηθεί στη θέση τους εβραϊκός οικισμός.

“Το Ισραήλ, κράτος στυγνής τρομοκρατίας, επιτίθεται με άγριο και ανήθικο τρόπο στους μουσουλμάνους στην Ιερουσαλήμ που δεν έχουν άλλη ανησυχία από το να προστατεύσουν τα σπίτια τους και τη χιλιετή χώρα τους όπως και τις ιερές αξίες τους”, δήλωσε ο αρχηγός του τουρκικού κράτους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04