search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 18:51
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: «Δημιουργική λογιστική» από την κυβέρνηση για τους εμβολιασμούς

08.05.2021 17:35
emvoliasmoi_new

Για δημιουργική λογιστική όσον αφορά το θέμα των εμβολιασμών κατηγορεί την κυβέρνηση ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει: «Για να αποφύγει τη συζήτηση για τις πατέντες η κυβέρνηση αναπαράγει ψέματα ακόμα και για τον αριθμό των πολιτών που έχουν εμβολιαστεί.

Μετά τον κ. Μητσοτάκη που μίλησε ψευδώς για 3 εκατ. πολίτες, η δήλωση του κ. Πιερρακάκη, που αθροίζει εμβολιάσμους με προγραμματισμένα ραντεβού, αποτελεί σύγχρονο μνημείο δημιουργικής λογιστικής».

Αναφερθείς, στην πρόταση για την άρση της πατέντας των εμβολίων με την οποία τάχθηκε η κυβέρνηση Μπάιντεν, τόνισε ότι «η πρόταση αυτή, που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία όλον αυτόν τον καιρό, αποτελεί και πρόταση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, ο οποίος λέει ότι αν δεν είμαστε όλοι ασφαλείς δεν θα είναι κανένας ασφαλής -και η τραγωδία που ζει αυτές τις μέρες η Ινδία το δείχνει αυτό».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 18:51