search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 21:38
MENU CLOSE

Αναμονή τέλος: Στις 27 Μαΐου έρχεται το reunion για τα «Φιλαράκια» (Video)

14.05.2021 10:41
friends new

Ηταν – και για πολλούς παραμένει – η αγαπημένη τηλεοπτική σειρά εκατομμυρίων τηλεθεατών σε όλο τον κόσμο.  

Το πολυαναμενόμενο τηλεοπτικό reunion του Ρος, της Μόνικας, του Τσάντλερ, της Φοίβης, του Τζόι και της Ρέιτσελ – που αποτελούν τα γνωστά σε όλους μας Φιλαράκια, θα κάνει πρεμιέρα στις 27 Μαΐου στο HBO Max, όπως ανακοίνωσε ενθουσιασμένη η  Τζένιφερ Άνιστον – τηλεοπτική Ρέιτσελ Γκριν. 

«Είναι επίσημο! Το reunion των Friends κάνει πρεμιέρα στις 27 Μαΐου στο HBO Max – Θα μπορούσαμε να είμαστε ΠΙΟ ενθουσιασμένοι (παράφραση της ατάκας του Τσάντλερ);» ανέφερε.

Σύμφωνα με παλαιότεο ρεπορταζ του Variety, κάθε ηθοποιός της σειράς θα λάβει περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια δολάρια για τη συμμετοχή του μόνο σε αυτό το επεισόδιο.

Τα γυρίσματα, σύμφωνα με το HBO Max, θα πραγματοποιηθούν στα στούντιο της Warner Bros, όπου γυρίστηκαν τα πρωτότυπα επεισόδια της σειράς, στο Μπέρμπανκ κοντά στο Χόλιγουντ.

Τα Φιλαράκια (επίσημη ονομασία στα αγγλικά: Friends) είναι μία αμερικάνικη κωμική τηλεοπτική σειρά, την οποία δημιούργησαν οι Μάρτα Κάουφμαν και Ντέιβιντ Κρέιν. Η προβολή της άρχισε στις 22 Σεπτεμβρίου 1994 από το NBC και σταμάτησε στις 6 Μαΐου 2004 με μεγάλη απήχηση για όλο αυτό το διάστημα.

Με καστ πρωταγωνιστών τους Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Λίζα Κούντροου, Ματ ΛεΜπλάνκ, Μάθιου Πέρι και Ντέιβιντ Σουίμερ, η σειρά περιστρέφεται γύρω από έξι φίλους στη δεύτερη και στην τρίτη δεκαετία των ηλικιών τους που ζουν στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης.

Eιδήσεις τώρα

Αγνώριστοι στην πρώτη τους εμφάνιση πασίγνωστοι -σήμερα- ηθοποιοί! (Video)

Τάμτα: Απαντά για ποιο λόγο δεν ανήκει στη δισκογραφική εταιρία του συντρόφου της (Videos)

ΕΡΤ: Φεύγει η Παρασκευοπούλου και έρχεται η Λυμπεράκη για το δελτίο ειδήσεων;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42