search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 04:44
MENU CLOSE

Η Ελένη «μίλησε»: Αυτοί είναι οι συνεργάτες που θέλει για την εκπομπή της (Video)

16.05.2021 17:17
eleni_menegaki_new

Να «κλείσει» την ομάδα της για την καινούρια της εκπομπή στο Mega πριν φύγει για τις καλοκαιρινές της διακοπές θέλει η Ελένη Μενεγάκη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα», στο πλαίσιο αυτό η παρουσιάστρια έκανε ήδη το πρώτο τηλεφώνημα. Σε ποιον; Σε ένα πρόσωπο με το οποίο έχει συνεργαστεί άριστα στο παρελθόν και με το όποιο έχουν πολύ καλή χημεία.

Η Κατερίνα Ζαρίφη ήταν θετική στην πρόσκληση της Ελένης, ωστόσο -σύμφωνα με τις πληροφορίες- ζήτησε από την Ελένη Μενεγάκη να βγαίνει 3 φορές την εβδομάδα στην εκπομπή, αφού θα πρωταγωνιστεί στο νέο σήριαλ του Mega «Συμπέθεροι από τα Τίρανα». Ωστόσο, επειδή η Ελένη Μενεγάκη θέλει να έχει μια συγκροτημένη και σταθερή ομάδα, η συνεργασία κατά πάσα πιθανότητα δεν θα ευδοκιμήσει.

Η Ελένη Μενεγάκη φέρεται να επικοινώνησε και με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, έναν άνθρωπο τον οποίο αγαπάει βαθιά και με τον οποίο έχει συνεργαστεί πάρα πολλά χρόνια. Παρότι θετικός στην «πρόσκληση», φαίνεται πως πρέπει πρώτα να λύσει κάποια ζητήματα οικονομικής φύσης αφού είναι στον Alpha 16  χρόνια .

Τέλος το τρίτο πρόσωπο που φέρεται να κάλεσε η παρουσιάστρια είναι η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η οποία βρίσκεται ήδη στο Μega οπότε τα πράγματα είναι σίγουρα πιο εύκολα.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του Open, η Ελένη Μενεγάκη θέλει να προσθέσει και νέα πρόσωπα στη δημοσιογραφική της ομάδα για να δώσει μια νέα πνοή και νέα ματιά στη εκπομπή της.

Ειδήσεις σήμερα

Νατάσα Θεοδωρίδου και Ελένη Μενεγάκη: Η «συνάντηση» που «έριξε» το Instagram (Video)

To MEGA καλωσόρισε την Ελένη Μενεγάκη με ένα συγκινητικό αφιέρωμα (Video)

MEGA: Τα «θέλω» της Μενεγάκη και η αινιγματική της ανάρτηση στο Instagram

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50