search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 12:35
MENU CLOSE

Γλυκά Νερά: Η πρώτη ανάρτηση του συζύγου της Καρολάιν – Ραγίζει καρδιές η μητέρα της (photo, video)

17.05.2021 15:16
glykanera

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η μητέρα της Καρολάιν, σχεδόν μία εβδομάδα έπειτα από τη δολοφονία της κόρης της στα Γλυκά Νερά.

Η μητέρα της 20χρονης ήταν ένα από τα τραγικά πρόσωπα στην κηδεία της Καρολάιν, την περασμένη Παρασκευή στην Αλόννησο. Μαζί με τον 32χρονο πιλότο και το βρέφος του ζευγαριού, συγγενείς και φίλους, είπαν το στερνό “αντίο” στη νεαρή μητέρα, η οποία έχασε άδικα, βίαια και πρόωρα τη ζωή της όταν τρεις διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι τους και την στραγγάλισαν.

Η μητέρα της 20χρονης μίλησε συντετριμμένη στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα. «Δεν υπάρχουν λόγια, δεν ξέρω, δεν έχω ούτε μυαλό», είπε η γυναίκα στο STAR.

«Έχουμε το μωράκι μας, που μας άφησε το κοριτσάκι μας» πρόσθεσε η μητέρα της 20χρονης Καρολάιν.

Η πρώτη ανάρτηση του συζύγου

«Για πάντα μαζί. Καλό ταξίδι αγάπη μου». Με αυτές λέξεις είπε αντίο στην αγαπημένη του Κάρολαϊν, ο 32χρονος σύζυγος της στην πρώτη ανάρτηση μετά τη ληστεία μετά φόνου στα Γλυκά Νερά.

Η φωτογραφία μάλιστα που συνοδεύει την ανάρτηση είναι από τον γάμο του 32χρονου με την Καρολάιν με το ζευγάρι να ποζάρει χαμογελαστό και ευτυχισμένο σε παραλία του Λάγκος στην Πορτογαλία.

Ειδήσεις σήμερα

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Το συγκινητικό τραγούδι που έγραψαν οι φίλοι της Καρολάιν (Video)

Γλυκά Νερά: Προσαγωγή υπόπτου που επιχείρησε να διαφύγει με πλαστό διαβατήριο (Video)

Γλυκά Νερά: Θέμα χρόνου η σύλληψη των δολοφόνων της Κάρολαϊν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 12:35