search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 19:44
MENU CLOSE

«Άδειασμα» Μπογδάνου σε Λοβέρδο: Ο έξυπνος πολιτικός πρέπει να ψάχνει ευκαιρίες να ζητάει συγγνώμη (Video)

22.05.2021 11:54
bogdanos_new

Τη διαφωνία του με την τοποθέτηση Λοβέρδου που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων εξέφρασε ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

«Διαφωνώ με αυτά που είπε ο Γιάννης Λοβέρδος. Ήταν ατυχής κοινοβουλευτική στιγμή. Δεν κάνει κακό να ζητούμε συγγνώμη. Ο έξυπνος πολιτικός πρέπει να ψάχνει ευκαιρίες να ζητάει μια συγγνώμη. Γιατί και ο λαός καταλαβαίνει ότι δεν είναι κομπλεξικός» ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο».

«Είναι σωστό να μην έχει την επιμέλεια ενός παιδιού μόνο ένας γονέας. Αυτό που με προβληματίζει ο συνασπισμός ακραίων εναντίον του νομοσχεδίου. Όταν βλέπω τα βίαια άκρα της αριστεράς, όπως η ΚΕΡΦΑ, να συνασπίζονται με τους ψεκασμένους, τότε καταλαβαίνουμε ότι είναι καλύτερο να είμαστε στη μέση. Δεν ακυρώνω τις ενστάσεις των ανθρώπων που προσεγγίζουν το νομοσχέδιο με λογική», ανέφερε νωρίτερα, σημειώνοντας ότι «και οι μπαμπάδες έχουν δικαιώματα σε αυτή τη χώρα».

Από την πλευρά του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης, επισήμανε πως «κύριος στόχος πρέπει να είναι να προστατεύσουμε το παιδί έναντι κάθε γονεϊκού συμφέροντος. Είτε του πατέρα είτε της μητέρας».

«Το νομοσχέδιο δεν πετυχαίνει να προστατευθεί το παιδί από εμμονές η διαμάχες εις βάρος του. Γι’ αυτό συνασπίστηκαν οι κοινοβουλευτικές δυνάμεις», υπογράμμισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Κοινοβουλευτικές διαδικασίες και Βόρεια Μακεδονία

Στη συνέχεια, ο κ. Γιαννούλης, εξήγησε ότι η στάση του ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει ονομαστική ψηφοφορία στο νομοσχέδιο και να αποχωρήσει δεν έχει σχέση με το νομοθέτημα.

«Άνοιξαν και χαλάρωσαν τα πάντα εκτός από το κοινοβούλιο. Δεν υπάρχει πιο ιερή διαδικασία από την μυστική ψήφο του βουλευτή. Δεν θα συμμετέχουμε σε αυτή στην φαρσοκωμωδία» είπε.

«Εάν πριν 6 μήνες η κυβέρνηση εμβολίαζε τη Βουλή, θα είχαμε από τον ΣΥΡΙΖΑ ή άλλα κόμματα λαϊκίστικες αντιδράσεις; θα υπήρχαν αντιδράσεις για ελίτ κλπ» απάντησε ο κ. Μπογδάνος.

«Δεν προτίθεται να ανοίξουν τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Και συνέχισε: «Ποιος θα ψηφίσει τα μνημόνια για την Βόρεια Μακεδονία; Ο κ. Σπανάκης που δεν την ονομάζει; Ο κ. Γεωργιάδης που την λέει γειτονική χώρα; O Σαμαράς; Και στο εργασιακό θα έχουν διαρροές. Το πολίτευμα της χώρας είναι σε ομηρεία γιατί ο κ. Μητσοτάκης φοβάται το εσωτερικό του και κυρίως τον κ. Σαμαρά».

«Τα μνημόνια θα κυρωθούν με μεγάλη πλειοψηφία της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ χωρίς προβλήματα. Η κύρωση των μνημονίων της Βόρειας Μακεδονίας είναι επιβεβλημένη. Η Ελλάδα δεν μπορεί να υπαναχωρεί από διεθνείς συνθήκες» αντέτεινε ο κ. Μπογδάνος.

Ειδήσεις σήμερα

Λοβέρδος για την δήλωση περί συνεπιμέλειας: Εσφαλμένη διατύπωση μου που παρερμηνεύτηκε

Συνεπιμέλεια: Προαναγγελία πιέσεων στη Δικαιοσύνη καταγγέλλουν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Γιάννης Λοβέρδος: Δεν έκανα λάθος επί της ουσίας – ΣΥΡΙΖοτρόλ απομόνωσαν τη φράση μου (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 19:41